Muziek

Hier volgen voorbeelden van het werk van mij (zowel in mp3 als in video), sommige uit de lichte muziek, een aantal uit klassieke muziek. Ik houd echt van verschillende soorten muziek. Hieronder de video-trailer van Touch of Toto, 2018. De muziek is live gespeeld!


Augustus 2016 speelde ik met de Amerikaan Tom White en zijn band op het ‘Live at the Brons’ Festival. Hieronder een 10 min. durende samenvatting.  De audio komt direct van de camera.

Tom White – lead vocals and guitar, John Frick – guitars, vocal, Reinier van Tilburg – keys and vocals, Ferdinand Boonekamp – drums and yours truly bassguitar.


Start! Eerlijk-Mix-Fin_02 - Gras
‘Eerlijke Dames’ Compositie: Rob Geerts Tekst en zang: Angela van Leeuwen Drums: George Daams Gitaar: Sander van Herk Basgitaar: Rob Geerts Opname; Stustustudio, Loenen, mixage: Sander van Herk, Co-productie: Rob Geerts, Productie: Sander van Herk.

Dit liedje is onderdeel van de voorstelling “Maanmachine’, door GRAS. Dit is de trailer van die voorstelling:


Progressive metal

Start! Samples - BEAKEREY
BEAKERY – groep drums: Bas S., gitaar: Herryman. Basgitaar: Rob Demo-opname en mix: Rob.


Chansons

Start! Chansons - En Chante
Delen uit chansons, gezelschap: Enchanté, Contrabas: Rob. Opname Studio 45, gemaakt en geproduceerd door Rob.


Filmmuziek

Start! Diverse samples filmuziek - Jeffrey van Rossum
Film muziek: deze muziek is gecomponeerd door Jeffrey van Rossum, opgenomen in het Conservatorium te Amsterdam. Ik speel contrabas in de bassectie van het orkest.


Dance (achtig)

Start! Bach's Gonna Kill Me - RMG
Bach’s Gonna Kill Me! Een experiment in Dance and Baroque – arrangement, alle instrumenten, opname en productie: Studio 45, Rob.


Klassiek In september 2014 speelde ik in het Autunno Ensemble, wat een nieuw werk van Peter Kooreman in première liet gaan: ‘Arco Iris’ Vanaf 2′.24″ is de contrabas-sectie even in beeld.

Een tweede werk in premiere ging in september 2014 was ‘Life Cycle Impressions’, eveneens van Peter Kooreman, met hetzelfde ensemble maar met Dana de Vries als soliste.


Start! Whole Note 1
Korte etude in hele toons-toonladder. Compositie: Rob


Start! 5de Symfonie L.van Beethoven, 4e en laatste deel - Scratchorkest Radio Kamer Filharmonie
Laatste deel Vijfde Symfonie Ludwig van Beethoven, Scratchorkest Radio Kamer Filharmonie, o.l.v. Wouter Padberg, opname februari 2013 Vredenburg Leidsche Rijn ihkv MCO Educatie. Ik speel in de contrabassectie mee.